Ett fel på kvinnor?

 

ETT FEL PÅ KVINNOR

-Då Gud skapade kvinnan och hade kommit till sin sjätte dag av övertidsarbete kom en ängel förbi och sa "Varför ägnar du så mycket tid åt denna skapelse?" och Han svarade "Ser du alla specialeffekter jag måste ha för att forma Kvinnan? Hon ska kunna tvättas flera gånger om dagen, men inte vara plastig, ha mer än 200 böjliga leder, alla ska gå att byta ut och hon ska kunna fungera på vilken diet som helst! Hon ska ha en kropp som klarar att föda fram och sköta flera barn. Hon ska ha en kyss som kan läka allt från ett uppskrapat knä till ett brustet hjärta. Hon botar sej själv när hon är sjuk och kan arbeta 18 tim per dygn."
Ängeln häpnade över alla dessa egenskaper. "Det är inte möjligt! Och detta är bara standardmodellen?" "Det är för mycket för Dej att arbeta med på en dag, ska Du inte vila lite?"

"Det vill jag inte" protesterade Herren. "Jag är så nära att slutföra denna skapelse som ligger mej så varmt om hjärtat."

Ängeln närmade sej och kände på kvinnan. "Vad mjuk hon är Herre?"

"Hon är mjuk" svarade Gud. "Men ändå stark. Du skulle inte tro på vad hon kan utstå och klara av."

"Men... tänker hon?" frågade ängeln.

"Inte bara det, hon kan även resonera och kompromissa"

Ängeln fick syn på något och rörde vid kvinnans kind. "Herre, det verkar som om denna modellen har ett läckage?"

"Ja, jag har skapat lite för mycket funktioner på henne. Det där är inget läckage, det är en tår."

"Vad är den till för då?" undrade ängeln.

Gud svarade:"Tårarna är hennes sätt att uttrycka sej på. Hennes sorg, hennes kärlek, hennes ömhet, hennes ensamhet, lidelse och stolthet."

Detta gjorde stort intryck på ängeln. "Det är fantastiskt Herre! Du har verkligen tänkt på allt! Kvinnan är verkligen vidunderlig!"

DET ÄR HON!

Kvinnan har styrkor som förundrar. De tål katastrofer, de klarar tunga bördor. De står för lycka, kärlek och känslighet. De ler när de vill skrika. De sjunger när de vill gråta. Gråter när de är lyckliga och ler när de nervösa. De slåss för vad de tror på. De står emot orättvisa. De tar inte ett nej utan försöker hitta en bättre lösning.De ger av sej själva för familjens bästa. De följer en väninna till läkaren om denna lider av läkarskräck. De älskar villkorslöst. De är starka när de tror att de inte har någon styrka kvar. De känner till en krams helande verkan.

Men det finns ett fel på kvinnan...

HON GLÖMMER SJÄLV VAD HON ÄR VÄRD!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0