MANTORP!!!!

Hundarsel vad jag är mätt.. =P
hehe.. så kan de gå när man lagar världens godaste mat lr nått ^^ hehe.. inte för o skryta men attans så GOTT de bidde.. =)
har vare i mantorp idag på CITYGROSS haha wtf att de va lätt o hitta dit lr inte haha.. mantorp in my ass.. =P hehe..

världens lustigaste samhälle MOT centrum amen just det.. eeh jaha där tog VÄGEN slut.. o ah vi vände.. sen så for vi åt andra hållet där vägen fortsatte o mm a då hamnade vi i ett industriområde.. a just de det där CENTRUMET fanns ju inte äns.. =P

daah hur kan man då ha en skylt t CENTRUM när de inte äns finns.. hm.. aja efter mkt velande o farande i alla gator o åt alla håll så hittade vi ju citrygross.. =P men att de låg i mantorp PÖH!! man fick ju åka UT ur mantorp för o sen komma in en annan väg som oxå va inne i mantorp.. hallå helt koko o kolan..

aja folk som fick se oss ett par gånger kanske började t o med undra om vi va som vi skulle?? =P ett par skummisar kanske.. hm hm. nää de tror jag inte.. men köpte en leksak t arvid.. o en TAKLAMPA t sovrummet som inte medföljde SLADD o krok t så jävla dåligt så den måste BORRAS upp o så får man åka t kvantum imorgon o skaffa en jävla sladd.. tyckte ikea va världelös på de där men citrygross va ju likadana så aa mmm men lampor medföljde ju de gör de ju inte på ikea... haha ett plus t city gross =P hehe..





VINK O HEJ!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0